Middelharnis - Donderdagavond 25 april 2024 organiseert Stichting ZIJN voor de eerste keer een mantelzorgcafé in de avond. Mantelzorgers en hun verzorgden zijn deze avond van harte welkom in het Wijkcentrum in Middelharnis. De stichting heeft Rosanne Teeuwen en Marja Dekkers uitgenodigd om een presentatie te verzorgen, zij zijn beiden werkzaam als ergotherapeut bij Cura Mare. Lees meer >>

Vervolg

Rosanne Teeuwen en Marja Dekkers geven advies en begeleiding op elk gebied van het dagelijks leven waar mensen met een ziekte of beperking belemmeringen bij kunnen ervaren. Zoals wassen, aankleden, huishoudelijke taken of verplaatsen. Hoe kunnen mantelzorgers dit zo lang mogelijk samen met hun verzorgden zelfstandig blijven doen zonder overbelast te raken.

Het mantelzorgcafé vindt plaats in het Wijkcentrum in Middelharnis, Doetinchemsestraat 27, op donderdagavond 25 april van 19:30 tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur) Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee staat klaar.

Meer weten/aanmelden

Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur dan een email naar e.claase@zijngo.nl Graag uiterlijk 22 april. Bellen kan ook naar 0187 483366, optie 2.