Middelharnis - Eén op de zes mensen heeft moeite met schrijven, lezen of om digitaal zijn weg
te vinden. Het DigiTaalhuis helpt inwoners om deze basisvaardigheden te verbeteren. Op dinsdagmiddag 9 april jl. ontving de organisatie een officieel kwaliteitscertificaat van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT) uit handen van wethouder Berend Jan Bruggeman. Hiermee voldoet het DigiTaalhuis aan belangrijke kwaliteitsnormen. Lees meer >>

Vervolg

Positieve beoordeling
DigiTaalhuis Goeree-Overflakkee scoorde op veel onderwerpen positief. Een belangrijk onderdeel van de toetsing is het maatschappelijke effect en de toekomstbestendigheid. Met het certificaat heeft het DigiTaalhuis de bevestiging gekregen dat de functies, organisatie en diensten, op een juiste manier uitgevoerd worden en dat aan alle kwaliteitsnormen wordt voldaan. Het certificaat is vier jaar geldig.

Hulp bij taal en computers
DigiTaalhuis Goeree-Overflakkee bestaat uit verschillende (taal)organisaties die volwassenen uit Nissewaard helpen met de Nederlandse taal en de computer. Ben of ken je iemand die wat extra hulp zou kunnen gebruiken? Bezoek dan de gratis spreekuren in een van de vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta.

Meer informatie
bekijk de tijden van het spreekuur op de website.