Middelharnis - PCOB Goeree-Overflakkee heeft voor maandagmiddag 15 april 2024 mevrouw Los van Natuurmonumenten uitgenodigd. "Tevens zal deze middag voorafgaande aan deze lezing de jaarvergadering worden gehouden." Lees meer >>

Vervolg

Thema Wat is Natuurmonumenten'
"Natuurmonumenten is een organisatie die zich inzet voor het beschermen van de natuur in Nederland. Ze geven planten en dieren een groter leefgebied, zodat iedereen kan ontspannen, spelen en genieten van prachtige natuur en cultureel erfgoed. Natuurbescherming en natuurbeheer zijn hun dagelijkse werkzaamheden. Als je hart bij de natuur ligt, kun je je aansluiten bij de beweging voor de natuur en meehelpen aan het behoud van onze natuurlijke schatten. Deze middag hebben we Mw. A. Los in ons midden. Deze middag wordt iets verteld over datgene wat Natuurmonumenten in onze omgeving zoal doet.."

Jaarvergadering

"Wij ontmoeten onze leden en bezoekers graag a.s. maandag 15 april. Nieuwsgierig? Kom dan naar De Hoeksteen in Middelharnis. Voorafgaand aan de lezing wordt deze middag de jaarvergadering gehouden."

Aanvang 14:00 uur, entree €2,50- (niet-leden betalen €5,00).

Tekst PCOB.