Stellendam - Op donderdag 11 april en donderdag 18 april 2024 vinden de trainingen ‘GOED omgaan met de dementie plaats. Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die meer wil weten over dementie en hoe je het beste om kunt gaan met mensen met deze ziekte. De ketenzorgdementie Goeree-Overflakkee biedt daarom trainingen aan, in ’t Haegse Huus in Stellendam. Lees meer >>

Vervolg

Gezien het aantal mensen met dementie, naar schatting 290.000, kent iedereen in zijn of haar omgeving wel iemand die het heeft. De meeste mensen met deze ziekte wonen nog thuis, we komen hen tegen op ons werk, in onze vereniging en in de buurt. Het helpt als we dementie niet alleen herkennen, maar vervolgens ook iets kunnen betekenen voor iemand met dementie, zodat zij zo lang mogelijk mee kunnen blijven doen.

De ketenzorgdementie Goeree-Overflakkee biedt daarom trainingen ‘Goed omgaan met dementie’ aan. Het hoofddoel van de training is om deelnemers kennis en inzicht te geven, en hun vaardigheden te vergroten omtrent het herkennen van, en omgaan met iemand met dementie. De trainingen vinden plaats in ’t Haegse Huus in Stellendam, Haagsestraat 4a, op donderdagmorgen 11 april van 10:00 tot 12:30 uur (inloop vanaf 9:45 uur) en in het Wijkcentrum in Middelharnis, Doetinchemsestraat 27, op donderdagavond 18 april van 19.30 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19:15 uur) Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer weten of aanmelden?

Wilt u meer weten of u aanmelden? Stuur dan een email naar e.claase@zijngo.nl

Aanmelden voor Stellendam graag uiterlijk 4 april en voor Middelharnis graag uiterlijk 11 april. Kijk voor meer informatie op samendementievriendelijk.nl.