Goeree-Overflakkee - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren en jeugdactiviteiten. Ontdek het aankomende programma voor regio Goeree-Overflakkee hieronder >>

Cursus Digisterker

Op 21 maart start er weer een nieuwe cursus Digisterker in Bibliotheek Middelharnis. Tijdens de cursus leer je omgaan met je DigiD. Je leert welke websites van de overheid je kunt raadplegen en gebruiken. Bijvoorbeeld om afspraken te maken, gegevens in te zien en toeslagen aan te vragen. Bij de cursus ontvang je een werkboek, zodat je ook thuis verder kunt oefenen. Meld je gratis aan voor deze 4-delige cursus. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de bibliotheek.

Peuterochtend (2,5 tot 4 jaar)

Kom in Bibliotheek Oude-Tonge (26 maart), Ouddorp (27 maart) en Middelharnis (28 maart) binnenkort naar de Peuterochtend! Er worden verschillende prentenboeken voorgelezen, liedjes gezongen en spelletjes gespeeld. Meld je kindje gratis aan. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de bieb.

Spreekuur Formulierenhulp

Elke woensdag is er van 10.00-12.00 uur een spreekuur Formulierenhulp in Bibliotheek Middelharnis. Medewerkers van de Formulierenhulp helpen je wegwijs te worden in de wirwar van (digitale) formulieren en regelingen. Samen met u creëren ze orde in uw thuisadministratie en geven ze praktische administratieve ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de bieb.

Digicafé

Heb je vragen over je computer, tablet, telefoon óf wil je iets (leren) zoeken op internet? Kom dan naar het Digicafé in een van de vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en we zoeken samen het antwoord op je digitale vraag. Het Digicafé vind wekelijks plaats in de vestigingen: Oostvoorne, Brielle, Rockanje, Middelharnis, Hellevoetsluis en Ouddorp. Toegang is gratis en je kunt altijd binnenlopen. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de bieb.

Tekst door bzhd.nl