29 februari 2024, Goeree-Overflakkee - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren en jeugdactiviteiten. Wo. 6 maart kun je film kijken in Ouddorp, op 11 maart kun je naar de Dichtclub in Middelharnis en je bent ook welkom bij het Digicafé. Lees meer >>

Vervolg
Biebfilm Une Année Difficile

Op woensdag 6 maart kun je kijken naar de film ‘Une Année Difficile’ in de Houten Kaap in Ouddorp. De film gaat over Albert en Bruno die tot hun nek in de schulden zitten en geld verdienen voor mensen te bedriegen. Zij ontmoeten een groep activisten en gebruiken hen om nog meer geld te verdienen. Kaartjes kosten € 5,- voor leden en € 7,50 voor niet-leden van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de bieb.

Digicafé

Heb je vragen over je computer, tablet, telefoon óf wil je iets (leren) zoeken op internet? Kom dan naar het Digicafé in een van de vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en we zoeken samen het antwoord op je digitale vraag. Het Digicafé vind wekelijks plaats in de vestigingen: Oostvoorne, Brielle, Rockanje, Middelharnis, Hellevoetsluis en Ouddorp. Toegang is gratis en je kunt altijd binnenlopen. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de bieb.

Dichtclub: in gesprek over woorden en (ver)beelden

Hou jij van mooie zinnen en dichtregels, om te lezen of zelf te schrijven? Meld je aan voor de dichtclub in Bibliotheek Middelharnis en ga met elkaar in gesprek op 11 maart. Meld je gratis aan. Kijk voor meer informatie en gratis aanmelden op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de bieb.

Tekst bzhd.nl