Goeree-Overflakkee - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren en jeugdactiviteiten. "Kun je wel wat hulp gebruiken bij vragen over de digitale overheid? Bezoek het Informatiepunt Digitale Overheid.." Lees meer >>

Informatiepunt Digitale Overheid

Kun je wel wat hulp gebruiken bij vragen over de digitale overheid? Bezoek het Informatiepunt Digitale Overheid eens! Hier word je geholpen met vragen over zaken zoals: DigiD, het aanvragen van toeslagen, gezondheidsverklaringen of je pensioenoverzicht. Het spreekuur is wekelijks in de volgende vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta: Oude-Tonge, Middelharnis en Ouddorp. Kijk voor meer informatie op bzhd.nl of vraag ernaar bij de balie in de bibliotheek.

Voorjaarsvakantie in de bieb!

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er weer allerlei leuke activiteiten voor kinderen in verschillende vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta! In het grootste geheim verandert de Bibliotheek namelijk in een Ministerie van Oplossingen. Leer skills zoals programmeren, onderzoeken en drone vliegen.

Ontdek het volledige programma op www.bzhd.nl. Kijk voor meer informatie op de website of vraag naar het programma aan de balie in de Bibliotheek.

Tekst en foto bzhd.nl