Regio - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren en jeugdactiviteiten. De eerste activiteit is op 24 januari 2024. Op woensdag 31 januari is er Voorleesclub en woensdag 7 februari Prentenboekendans in Middelharnis. Lees meer >>

Nationaal Voorleesontbijt

Op 24 januari vindt het Nationaal Voorleesontbijt van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta weer plaats. Dit jaar staat het prentenboek van het jaar in de schijnwerpers: 'Help! Een verrassing!' geschreven door Miriam Bos. We gaan lekker eten, nieuwe dingen leren over dieren en we maken ook nog wat moois om mee naar huis te nemen. Kom naar het voorleesontbijt in de vestigingen: Brielle, Hellevoetsluis of Middelharnis. Deelname is gratis maar meld je wel aan via bzhd.nl of aan de balie in de bibliotheek.

Voorleesclub (4+)

De Voorleesclub bij Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta kan natuurlijk niet ontbreken tijdens de Nationale Voorleesdagen in vestiging Middelharnis! Op woensdag 31 januari wordt het boek ‘Aron Aardappel’ voorgelezen en kun je een grappig huisdier maken. Deelname is gratis dus meld je aan via de website van de Bibliotheek en schuif gezellig aan!

Prentenboekendans (2 t/m 4 jaar)

Op 7 februari kunnen de allerkleinsten zich weer helemaal uitleven aan de hand van bekende verhalen tijdens de Prentenboekendans in Bibliotheek Middelharnis! Deze datum staat in het teken van de Nationale Voorleesdagen en we lezen het boek ‘Help! Een Verrassing!’ geschreven door Miriam Bos. Kaartjes kosten €3,50 voor leden en €5,00 voor niet-leden en zijn verkrijgbaar via de kassa of de website van de Bibliotheek.

Ontdek het volledige programma op www.bzhd.nl (bron).