17 januari 2024, Dirksland - Op donderdag 1 februari 2024 is er weer een Longpunt-bijeenkomst in Dirksland. Het onderwerp voor deze middag is: Positieve gezondheid en leefstijl. "Een speerpunt van het Longfonds in het jaar 2024 is 'Positieve Gezondheid'. Waar dit over gaat? Mensen zìjn niet hun ziekte." Lees meer >>

Vervolg

Mensen zijn niet hun ziekte, het is niet hun identiteit. Toch gaat er wel heel veel aandacht uit naar ziekte en klachten en hoe we die kunnen behandelen. Speerpunt 'Positieve Gezondheid' kiest een andere invalshoek. Het legt het accent niet op de ziekte, maar op de persoon zelf en op wat zij belangrijk vinden in hun leven. Wie met Positieve Gezondheid aan de slag gaat, krijgt een bredere blik op gezondheid en leven met een longziekte.

Daphne Uyterlinden, huisarts – Medisch Centrum, Brielle, zal deze interessante, interactieve middag verzorgen.

De bijeenkomst begint om 14.00 uur tot 16.00 uur op donderdag 1 februari bij Verenigingsgebouw Onder de Wiek, Ring 57 te Dirksland. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Welkom

"Wij hopen jullie daar graag weer te ontmoeten! We gaan ervanuit dat u bij verkoudheidsklachten thuisblijft of dat u vooraf een zelftest doet om zoveel mogelijk het risico op Coronabesmettingen te minimaliseren. Het dragen van een mondmasker is niet verplicht, maar voel u vrij om er een te dragen tijdens de longpuntbijeenkomst."