Goeree-Overflakkee - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren en jeugdactiviteiten. Aanstaande woensdag 24 januari 2024 vindt het Nationaal Voorleesontbijt van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta weer plaats. Dit jaar staat het prentenboek van het jaar in de schijnwerpers: 'Help! Een verrassing!' geschreven door Miriam Bos. Lees meer >>

Vervolg

Nationaal Voorleesontbijt -Help! Een verrassing!

"We gaan lekker eten, nieuwe dingen leren over dieren en we maken ook nog wat moois om mee naar huis te nemen." Kom naar het voorleesontbijt in de vestigingen: Brielle, Hellevoetsluis of Middelharnis. Deelname is gratis maar meld je wel aan via de website of aan de balie in de bibliotheek.

Digicafé

Heb je vragen over je computer, tablet, telefoon óf wil je iets (leren) zoeken op internet? Kom dan naar het Digicafé in een van de vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en we zoeken samen het antwoord op je digitale vraag. Het Digicafé vindt wekelijks plaats in de vestigingen: Oostvoorne, Brielle, Rockanje, Middelharnis, Hellevoetsluis en Ouddorp. Toegang is gratis en je kunt altijd binnenlopen bij de plaatselijke bibliotheek.