Middelharnis - Bij ruim 8.600 huishoudens op het eiland Goeree-Overflakkee viel een uitnodiging op de mat. Gemeente: "We nodigen de ontvangers van harte uit om een vragenlijst in te vullen. De vragen gaan onder meer over de woonomgeving, voorzieningen, gemeentelijke dienstverlening, veiligheid en zorg en welzijn. Inwoners kunnen online of op papier hun mening geven...tot en met 4 december aanstaande..." Lees meer >>

Uw mening is belangrijk

De gemeente gebruikt de resultaten uit het onderzoek om erachter te komen wat er goed gaat en waar iets te verbeteren valt. Ook kan de gemeente met dit onderzoek bijvoorbeeld de dienstverlening vergelijken met die van andere gemeenten. Huishoudens met een uitnodiging kunnen tot en met 4 december 2023 deelnemen. De sociale kennisonderneming Het PON & Telos voert het onderzoek in opdracht van de gemeente uit.

Heeft u geen uitnodigingsbrief ontvangen?

Maar wilt u wel zaken aangeven die in uw buurt beter kunnen? Meld het via meldingenplatform Fixi. Ook kunnen inwoners hun mening geven over specifieke gemeentelijke projecten en activiteiten in de buurt. Dat kan op het online participatieplatform: praatmee.goeree-overflakkee.nl.

Wilt u meer informatie over het onderzoek? Neem contact op via telefoonnummer 14 0187 of via e-mailadres info@goeree-overflakkee.nl.