[Herhaling] Middelharnis - Het gemeentebestuur van de gemeente Goeree-Overflakkee nodigt alle inwoners van Ouddorp van harte uit voor de inwonersavond op 16 november 2023 in gebouw Dorpstienden, aan Dorpstienden 4 in Ouddorp. "Tijdens deze avond gaan we graag met inwoners persoonlijk in gesprek over onderwerpen die spelen binnen het dorp. Dit keer is er ook een tafel voor jongeren, waar we in gesprek willen over onderwerpen die voor de jeugd in Ouddorp belangrijk zijn..." Lees meer >>

Vervolg

Informatie(middag en -)avond

In de middag bezoeken raads- en collegeleden Ouddorp Ter voorbereiding op de informatieavond, bezoeken raads- en collegeleden samen met de dorpsraad overdag verschillende plekken in Ouddorp. Eerst geeft de dorpsraad een presentatie in Dorpstienen. Daarna krijgen de raads- en collegeleden een rondleiding door het dorp in een RTM tourbus.

De inwonersavond vindt plaats in Dorpstienden De inwoners van Ouddorp zijn ‘s avonds van harte welkom om met raads- en collegeleden en de dorpsraad in gesprek te gaan.

Gemeente: "Hiervoor richten we gesprekstafels in. Daarnaast is er een informatiemarkt waar inwoners over verschillende onderwerpen vragen kunnen stellen en informatie ophalen."

Programma

Programma inwonersavond:

  • 19.00 uur: inloop met koffie
  • 19.30 uur: opening door burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman
  • 19.40 uur: start gesprekstafels (in gesprek met raads- en collegeleden) en opening informatiemarkt
  • 21.00 uur: sluiting door kernwethouder Jaap Willem Eijkenduijn
  • 21.15 uur: einde inwonersavond