Middelharnis - "Hoe verwerk je het verlies als iemand van wie je houdt overlijdt? Hoe ga je om met pijn, verdriet of boosheid?" De gespreksgroep over verlies en rouw voor volwassenen kan u helpen met het verlies om te gaan en uw leven weer op te pakken. "Hier ontmoet u anderen die hetzelfde hebben meegemaakt. Maatschappelijk werkers van Kwadraad begeleiden de groep. Bij voldoende deelname wordt er op 9 november gestart..." Lees meer >>

De maatschappelijk medewerkers benoemen tijdens de bijeenkomsten onderwerpen of thema’s die u kunt bespreken. Natuurlijk kunt u ook eigen vragen of onderwerpen inbrengen. Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn: omgaan met familie en vrienden, omgaan met eenzaamheid en hoe verder zonder je dierbare?

De gespreksgroep is voor inwoners van Goeree-Overflakkee die iemand in hun naaste omgeving hebben verloren. De avonden zijn eens per twee weken gehouden op even donderdagavonden om 19.30.in De Dillenburg, Juliana van Stolberglaan 19 in Middelharnis. In totaal zijn er tien bijeenkomsten Er zijn geen kosten aan verbonden. De groep wordt begeleid door twee maatschappelijk werkers. Bij voldoende deelname wordt er op 9 november gestart.

Wilt u meer informatie over deze gespreksgroep of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met op via 088 900 4000 of via kwadraad.nl, of met Hannie Vermeulen: 0640122209 of Daisy Brekelmans: 0636227609.