Goeree-Overflakkee – De herfst is zoetjesaan begonnen. Organisatie: "Ook nu hebben we leuke activiteiten op het programma staan. Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta heeft in totaal zeven vestigingen, waarvan drie in de gemeente Goeree-Overflakkee. Aanstaande vrijdag 3 november komt zanggroep LOS tijdens een speciale editie van het Aanschuifkoor. Voel je welkom, ook bij de andere activiteiten." Lees meer >>

Vervolg >>
Cursus reanimatie

  • Dinsdag 21 november, 10.00-12.00 uur, Bibliotheek Ouddorp, € 5,-

De eerste 6 minuten bij een hartstilstand zijn van levensbelang. Hoe sneller er wordt gestart met reanimeren, hoe groter de kans op overleven. Door het volgen van deze cursus leer je adequaat handelen bij een hartstilstand.

Zangroep LOS en het Aanschuifkoor

  • Vrijdag 3 november, 19.30-22.00 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, gratis

Tijdens een speciale avondeditie van het Aanschuifkoor komt zanggroep LOS om er met elkaar een feest van te maken! Het uitgebreide repertoire bestaat uit de leukste pop-, rock -en discosongs uit de laatste decennia. Speciaal voor deze avond is er een bus arrangement (max. 60 zitplaatsen) te boeken. De bus stopt op verschillende plekken in Goeree-Overflakkee.

Cursus Digisterker

  • Donderdag 9 november, 14.00-16.00 uur, Bibliotheek Middelharnis, gratis (ook voor niet-leden)

Tijdens de cursus Digisterker leren deelnemers omgaan met hun DigiD. Ze leren welke websites van de overheid kunnen worden geraadpleegd en hoe je toeslagen aan kunt vragen. Is dit iets voor jou of ken jij iemand die hier hulp bij kan gebruiken? Meld je dan aan voor de cursus bij de balie in de Bibliotheek of bel naar 06 33 92 06 00.

Expositie ‘Wellicht’

  • 1 t/m 14 november, maandag t/m vrijdag, 9.00-12.00 uur (of op afspraak)
  • Zaterdag 4 en 11 november, vrije inloop vanaf 10.00 uur, Diekhuus Middelharnis

Beeld en woordmaker Jeanette Mourik houdt van 1 t/m 14 november haar expositie, genaamd ‘Wellicht’. Jeanette schrijft met name lyrische gedichten, waarbij ze het liefst op de millimeter woorden geeft aan haar persoonlijke gevoelens. De laatste twee jaar heeft ze vier dichtbundels in eigen beheer uitgegeven. Kom volgende maand langs om haar expositie te bewonderen.