Middelharnis - "Er is weer een ledenmiddag op maandag 16 oktober 2023." PCOB Goeree-Overflakkee heeft voor deze middag leden van de Goede Nieuwe Tijd uitgenodigd. Tijdens deze middag zullen de initiatiefnemers van De Goede Nieuwe Tijd de aanwezigen meenemen in waarom deze bewustwordingscampagne belangrijk is voor alle inwoners op ons eiland Goeree-Overflakkee. Lees meer >>

>>vervolg

Naast het plenaire gedeelte, is het gesprek met elkaar een belangrijk onderdeel. Welke initiatieven in de buurt zijn er? Wat kunt u zelf doen? Wat is er volgens u nodig om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen?

De Goede Nieuwe Tijd
De zorg op ons eiland staat onder druk en er zijn niet genoeg woningen, mantelzorgers en vrijwilligers. De toekomst staat echter nog niet vast: samen bepalen we hoe deze eruitziet. De Goede Nieuwe Tijd biedt een platform voor het delen van initiatieven, verhalen en ervaringen. Door vooruit te denken, te plannen én actie te ondernemen bereid deze campagne de inwoners van Goeree-Overflakkee voor op de dag van morgen. Zo creëren we samen De Goede Nieuwe Tijd.

Meer informatie
De organisatie ontmoet u graag maandag 16 oktober 2023. Nieuwsgierig? Kom dan naar De Hoeksteen in Middelharnis. Aanvang 14.00 uur, entree € 2,50- (niet-leden betalen € 5, -).