Sommelsdijk - Vrijdagavond 13 en zaterdag 14 oktober 2023 wordt er een conferentie gehouden in Sommelsdijk. Het thema is 'Kracht van Genade'. "Genade is het meest unieke en onderscheidende onderdeel van het christelijke geloof. Het is een onmisbaar, maar tegelijk ook onderbelicht begrip in het christelijk denken. Vaak gaat het begrip van ‘genade’ niet verder dan aanvaarden van het offer van Jezus waardoor we weer toegang hebben tot de Vader. Maar genade, zoals die God ons wil geven en Hij openbaart in Zijn Woord, is zo veel meer dan alleen verlossing en verzoening...." Lees meer >>

>>vervolg

"En ja, verlossing, verzoening, vergeving, zijn al onvoorstelbaar grote zaken. Maar de openbaring van Genade gaat verder, dieper en is de sleutel naar kracht, vreugde en identiteit!"

Ga voor verandering

"Als we bovenstaand principe begrijpen, zal het elk gebied van ons leven beïnvloeden. Het verandert mensen van binnenuit, dus verandert het ook onze relaties, huwelijk, gezinnen en leef- en werkomgeving."

Voor wie is deze conferentie bedoeld?

– Voor Christenen vanuit iedere denominatie of kerkelijke achtergrond.
– Voor niet-Christenen die het meest unieke onderdeel van het Christendom willen ontdekken.
Het onderwijs wordt verzorgd door Dick Pieterman en Albert en Michelle van der Heide.

Wanneer:

Vrijdag 13 oktober van 19:30 tot 21:00 uur en zaterdag 14 oktober van 10:30 tot 16:00 uur.

Waar:

Antoon Coolenstraat 11, Sommelsdijk.

*Eten en drinken- Er is in de pauzes gratis koffie en thee; je draagt zelf zorg voor je lunch.

Kosten en aanmelden:

De dag is gratis toegankelijk, wel rekenen we 3,50 registratiekosten bij het aanmelden. Aanmelden is dan ook verplicht via deze link.

Meer informatie

Heb je nog vragen dan kan je die stellen via info@iamloved.nl