Goedereede - Zondag 10 september 2023 van 09:00 tot 11:00 uur kunt u/ kun jij vogels spotten in natuurgebied de Kwade Hoek. "Ga mee op ontdekking en tref een aantal van de 80 soorten vogels aan die voorkomen in dit gebied, zoals de bruine kiekendief. Sommige vogels zijn er het hele jaar door te vinden, andere zijn op trek en zijn slechts even een bezoeker, net als u/jij. Lees meer >>

Vervolg

Door de unieke ligging en de afwisseling van dit uitgestrekte duingebied is er altijd wat te beleven. Met 2 hele ervaren natuurgidsen erbij kijk je weer net even anders door je kijker. Laat je verrassen door dit prachtige buitendijkse natuurgebied waar de elementen de baas zijn.

Vanaf de parkeerplaats aan de Oostdijkseweg start de wandeling naar het strand. Onderweg kun je al verschillende vogels ontdekken in de rietkragen en in de duinen.

De veldleeuwerik zal zeker van zich laten horen. Ook op het strand word je getrakteerd op o.a. steltlopers, die razendsnel langs de vloedlijn vliegen op zoek naar voedsel.

En kijk ook boven je, daar kan je zomaar verrast worden door een slechtvalk, een velduil of een wolk met spreeuwen die dansen door de lucht. Je komt ogen en oren tekort!

Vertrekpunt: Parkeerplaats Kwade Hoek, Oostdijkseweg 1033252 LM Goedereede.

Kosten: Volwassen - Normaal €10,00 /Ledenprijs €7,00.

Meer informatie en reserveren kan via deze link: Vogels spotten.