Goeree-Overflakkee - Kom deze zomer langs en geniet van het diverse zomerprogramma in de Bibliotheek. Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta heeft in het totaal zeven vestigingen, waarvan drie in de gemeente Goeree-Overflakkee. "Zo ben je welkom bij de Cursus Nederlands voor anderstaligen bij de bibliotheek Middelharnis, die begint op maandag 21 augustus 2023." Lees meer >>

Nederlands voor anderstaligen
Tijdens de cursus Nederlands voor anderstaligen leren deelnemers de taal beter spreken en begrijpen. Ken je iemand die hier hulp bij kan gebruiken, attendeer hem of haar dan op deze cursus. Ga voor meer informatie naar de balie in de Bibliotheek in de buurt of mail naar digitaalhuis-go@bzhd.nl.
Maandag 21 augustus, 10.00-11.30 of 12.00-13.30 uur, Bibliotheek Middelharnis, gratis ook voor niet-leden

Leesclubs
Vanaf september gaat het Leesclubseizoen weer van start! Sluit aan bij een Leesclub en ontmoet andere lezers. Om de zes weken kom je bij elkaar om het boek te bespreken en elkaar te inspireren. Kijk op www.bzhd.nl voor meer informatie of stuur een mail naar lpelt@bzhd.nl.

Aanmelden voor onze activiteiten kan via de website van de Bibliotheek www.bzhd.nl of aan de balie in een van de vestigingen.