Goeree-Overflakkee - "Kom deze zomer langs en geniet van het diverse zomerprogramma in de Bibliotheek." Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta heeft in het totaal zeven vestigingen, waarvan drie in de gemeente Goeree-Overflakkee. In Hellevoetsluis was afgelopen donderdag een Dansavond en die is er in september weer. Ook is er de Voorleesclub (4+) en kunt u/jij als kunstliefhebber mee met de Kunstbus (vertrek vanaf Goeree-Overflakkee). Lees meer >>

De Voorleesclub (4+)
Tijdens de Voorleesclub wordt er voorgelezen uit de allerleukste prentenboeken aan kinderen vanaf 4 jaar. Kom je gezellig luisteren?
Elke woensdag, 15.00-16.00 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, gratis

Dansavond
Wat een feest was het afgelopen donderdag tijdens de Dansavond in Bibliotheek Hellevoetsluis. Het was geweldig om te zien dat iedereen het zo naar zijn zin had. Deze editie stond in teken van de zomer. De avond ging van start met een zomerse mocktail en al snel gingen de voetjes van de vloer. Ben je er volgende keer ook bij? Aanmelden kan via www.bzhd.nl.
Donderdag 7 september, 19.30-22.30 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, € 10,-

Zomervakantie in de bieb
Deze zomer beleven kinderen de leukste avonturen in de Bibliotheek. Ze kunnen meedoen aan diverse activiteiten van het zomerprogramma. Zo is er een Letterfeest, een Waanzinnige Gorgeldag en een Verhalendag. Dit wil je niet missen!

Kunstbus; Het Nationale Ballet met voorstelling "Frida"
Ben jij een kunst- en dansliefhebber? Mis dan deze unieke kans niet om op de eerste rang de spectaculaire voorstelling "Frida" van het Nationale Opera & Ballet te ervaren! De Kunstbus vertrekt vanaf Goeree-Overflakkee, Voorne aan Zee en Spijkenisse. Aanmelden kan tot 30 juni.
Zondag 11 februari, 11.00-18.00 uur, diverse opstapplaatsen, € 100,-