Middelharnis - Zaterdag 3 juni aanstaande kunt u met uw kapotte artikelen weer terecht bij het Repair Café Goeree-Overflakkee, bij Goed voor Goed in Sommelsdijk. "De vrijwilligers van het Repair Café hebben meer ruimte op locatie en staan klaar om u te helpen uw spullen te repareren. Uiteraard vrijwillig, maar een bijdrage is ook welkom. Graag tot ziens!" Lees meer >>

Vervolg

Meer ruimte

Door de verhuizing zaten de vrijwilligers tijdelijk in de oude kantine van het pand. De ruimte was wat beperkt en het was een beetje donker, maar zij hebben ook hier met veel plezier met u samengewerkt. Vond u deze ruimte eigenlijk ook een beetje krap, dan hebben is er goed nieuws voor u! Goed voor Goed heeft namelijk een nieuwe kantine gemaakt, waar het Repair Café sinds vorige maand gebruik van mag maken.

Welkom bij Repair Café

U vindt het café nu door vanaf de ingang van Goed voor Goed links aan te houden en tot aan het einde door te lopen. Deze ruimte is goed verlicht en geventileerd en zo groot dat er een goede, overzichtelijke indeling gemaakt is om de dag soepel te laten verlopen. Ook is het vlak naast het magazijn gevuld met gereedschap, waardoor even een strijkijzer of soldeerbout halen net iets sneller gaat.

De vrijwilligers van het Repair Café zijn hier erg blij mee, u hopelijk ook! Dus kom langs en neem iets te repareren mee. Niet alleen met kapotte huishoudelijke apparaten als de stofzuiger of het koffiezetapparaat, maar ook met textiel, speelgoed, of iets anders waar u misschien wel erg aan gehecht bent. Misschien gaat uw tuinstoel niet meer open, of zit er een scheur in de stof van uw ligstoel? Neem deze mee, dan kijken we samen of het gerepareerd kan worden. Helaas lukt het herstellen niet altijd, soms is iets te erg versleten of door de fabrikant te ingewikkeld in elkaar gezet. Maar vaak lukt het wel, waardoor een artikel weer jaren mee kan. Want weggooien? Mooi niet! Tenminste, niet als wij dat kunnen voorkomen.

Geen mobiele aparaten

Voor reparaties aan computers, tablets en mobieltjes zijn wij niet ingericht. Daarvoor verwijzen we u graag naar de lokale ondernemers op dit gebied.

Vrijwillig

Vrijwilligers: Onze hulp is gratis; alleen speciaal bestelde reserveonderdelen moeten worden betaald. Al wordt een vrijwillige bijdrage uiteraard toch zeer gewaardeerd. Denkt u eraan de artikelen schoon en droog aan te bieden?

Welkom

De vrijwilligers zien u graag vanaf 10.00 uur bij Goed voor Goed, Gerard Walschapstraat 9 te Sommelsdijk. Aanname reparaties tot 12:00 uur.

Voor meer informatie: www.repaircafego.nl en www.repaircafe.org.