Middelharnis - "Pleegzorgorganisaties slaan de handen ineen om nieuwe pleegouders te werven." Voor meer dan 23.000 kinderen in Nederland is een stabiele thuissituatie niet vanzelfsprekend. "Voor die kinderen zoeken we pleegouders! Onze gezamenlijke visie: ieder kind hoort op te groeien op een veilige plek met liefde en structuur." Op di 6 juni 2023 organiseren vier pleegzorgorganisaties ((Timon, Enver, William Schrikker Gezinsvormen en Horizon) in Middelharnis een informatiebeurs over pleegzorg. Lees meer >>

Vervolg

Op di 6 juni aanstaande organiseren vier pleegzorgorganisaties ((Timon, Enver, William Schrikker Gezinsvormen en Horizon) in Middelharnis een informatiebeurs over pleegzorg. Wat houdt het pleegouderschap in? Wie kunnen allemaal pleegouder worden en wat komt erbij kijken? Iedere organisatie neemt een ervaren pleegouder mee, zodat belangstellenden alle vragen kunnen stellen die ze hebben. Het wordt een leuke, informatieve avond.

Pleegouder worden is een mooie stap om iets extra’s te betekenen in het leven van een kind. Iedereen kan het, er bestaan verschillende pleegzorgvormen en er is er altijd wel een die past bij jouw thuissituatie. We hopen op grote belangstelling!

Waar?

Het Rondeel, Dwarsweg 40, 3241 LB Middelharnis

Wanneer?

6 juni 2023

Hoe laat?

20.00 uur

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link.