Middelharnis - "Zorgen voor een ander is belangrijk en kan voldoening geven, maar het kan soms ook zwaar zijn. Je loopt het risico je grenzen te overschrijden. Eigenlijk kun je alleen goed voor een ander zorgen wanneer je ook goed voor jezelf zorgt." Stichting ZIJN biedt vier workshops aan die kunnen helpen (weer) in je kracht te komen. De eerst workshop ‘kiezen voor jezelf’ is op maandag 8 mei aanstaande. "In deze workshop leer je keuzes te maken die goed zijn voor jezelf." Lees meer >>

Vervolg

De tweede workshop op maandag 15 mei, gaat over voeding, goed zorgen voor jezelf begint bij goed eten. Je leert hoe je gemakkelijk en gezond kunt eten om je energiek te voelen.

In workshop drie op maandag 22 mei staat ontspanning centraal. Deze staat in het teken van tijd voor jezelf maken om even los te komen van de zorg en jezelf weer op te laden.

In de vierde workshop op maandag 5 juni kun je je wensen en dromen zichtbaar maken. Het wordt een ontspannen bijeenkomst waarbij je bezig bent om beelden te verzamelen om je inspiratiebord vorm te geven.

Meer informatie

De workshops vinden plaats van 10.00 tot 12.00 uur in het Wijkcentrum, Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis. Ze worden verzorgd door Marieke Gerhards. Aan de workshops zijn geen kosten verbonden maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan bij Carla Vermeulen c.vermeulen@zijngo.nl of telefonisch op nummer (0187) 483366, optie 2.

Graag voor 5 mei aanmelden met vermelding van het nummer van de workshop(s).