Sommelsdijk - "Kapotte paaseieren weggooien? Mooi Niet! Maar eerlijk gezegd, eten we die liever op dan dat we ze repareren. Heeft u een kapotte eierkoker? Daarmee kunnen we u misschien wel helpen, zodat u bij het paasontbijt een heerlijk gekookt eitje heeft... Schuif op zaterdag 1 april 2023 gezellig aan in ons Repair Café en neem uw kapotte koffiezetapparaat of broodrooster mee. Dan gaan we ons best doen om ook die weer voor het ontbijt aan de praat te krijgen." Lees meer >>

Vervolg

Zit er een scheur in uw favoriete kledingstuk? Daar heeft onze vrijwilliger achter de naaimachine vast een oplossing voor. We helpen u graag met allerlei reparaties. Als u het kapotte voorwerp naar binnen kunt dragen gaan wij proberen het te maken. U kunt dan denken aan allerhande elektronica, textiel, gereedschap en speelgoed. Dat lukt in ongeveer de helft van de gevallen! Zo werken we aan een duurzamere wereld met minder afval.

Voor reparaties aan computers, tablets en mobieltjes zijn wij niet ingericht. Daarvoor verwijzen we u graag naar de lokale ondernemers op dit gebied.

Reparaties zijn gratis, ze worden uitgevoerd door onze vrijwillige reparateurs samen met u. Nieuwe onderdelen komen voor uw eigen rekening. U kunt deze meebrengen als u komt. Of u zoekt samen met de vrijwilligers uit wat u nodig heeft. Dan kunt u op een volgende repair ochtend mét de juiste onderdelen samen verder werken. Uw vrijwillige bijdrage gebruiken we voor de vaste kosten van ons café. De artikelen graag schoon en droog aanbieden. De vrijwilligers zien u graag vanaf 10.00 uur bij Goed voor Goed, Gerard Walschapstraat 9 te Sommelsdijk. Aanname reparaties tot 12.00 uur. Voor meer informatie: www.repaircafego.nl en www.repaircafe.org.