20 maart 2023, Ouddorp - Met prikkers en zakken gingen Ouddorp Duin medewerkers van onder andere Landal Strand Resort Ouddorp Duin, Vakantiepark de Klepperstee en de Houten Kaap, samen met gasten op pad om het gebied weer mooi schoon te maken. Ouddorp Duin was daarmee een van de vele locaties van de Landelijke Opschoondag afgelopen zaterdag 18 maart. Lees meer >>

Vervolg

Dit jaar werd deze mooie dag al weer voor de 21e keer georganiseerd. Het idee is dat je samen met vrienden, familie, buren en collega’s de handen uit de mouwen steekt, om zo vele straten, parken, pleintjes, vijvers en grachten in Nederland schoon te maken. Al het afval op het Strandplein, de minigolf, de pump track, bij de speeltoestellen en de duinen rondom Ouddorp Duin werd zorgvuldig opgeraapt, in zakken gedaan en ook afgevoerd door de collega’s van Vakantiepark de Klepperstee.

Na een uur prikken kwamen de Ouddorp Duin collega’s en de gasten naar de Houten Kaap voor een welverdiende gratis appelflap van de Spar en een koffie, thee of limonade. Na afloop konden de gezinnen ook knutselen met afval en restmaterialen in Strandtheater Houten Kaap. Dit is een activiteit die vaker wordt georganiseerd. Kijk op de website houtenkaap.nl voor meer informatie.