Ooltgensplaat - U/jij wordt van harte uitgenodigd voor de ontmoetingsavond op donderdag 9 februari 2023 in Ooltgensplaat. "Deze avond is in het bijzonder voor ouders/verzorgers, maar ook JV-leiders, jongerenwerkers, diaconieën en andere belangstellenden." Aldus de veldwerkgroep van Stichting Ontmoeting op ons eiland Goeree-Overflakkee. Aanvang om 19:00 uur met een gebedsmoment, waarvoor bezoekers van harte uitgenodigd worden. Inloop om 19.30 met koffie. Veldwerkers Gerwin Rikkers, Martine Aantjes en Lieneke Struijk zullen deze avond vertellen over het werk onder jongeren op Goeree-Overflakkee. Lees meer >>

Outreachend veldwerk Goeree-Overflakkee

Eind 2007 kwamen vertegenwoordigers van diverse kerken op Goeree-Overflakkee met elkaar in gesprek over de zorg om onze jongeren die zich bewegen in een wereld met drank, drugs en eenzaamheid en torenhoge schulden. Jongeren vanuit alle lagen van de bevolking. De nood die gevoeld wordt voor deze ‘zorgmijders’ tussen de 14 en 26 jaar is de drijfveer achter het outreachend Veldwerk.

Voor de uitvoering van het outreachend veldwerk werkt de Werkgroep Veldwerk Goeree-Overflakkee nauw samen met Stichting Ontmoeting. Op deze wijze wordt op een professionele wijze uitvoering gegeven aan het werk van de jongerencoach, en wordt de kwaliteit en continuïteit bewaakt.

Adres: Zuid Achterweg 17, Ooltgensplaat.