1 december 2022, Regio - Op vrijdag 25 november verscheen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig de gids ‘Wandelen in de Hollandse Delta’. Het is het vierde deeltje in de serie Waterschapswandelen van auteursduo Cock Hazeu en Peter Kuiper. De Hollandse Delta strekt zich onder Rotterdam uit over de Zuid-Hollandse eilanden en dus Goeree-Overflakkee! Lees meer >>

Vervolg

Dit waterwalhalla begint al op de kademuren van onze grootste havenstad en verder struin je met deze gids over dijken met populieren en kom je in historische haventjes met pittoreske ophaalbruggen en sluisjes. Ook de natuur laat zich niet onbetuigd. Er is altijd wel ergens zicht op een zompige rivieroever waar ganzen, zwanen en soms zelfs een verdwaalde lepelaar foerageren. Onderweg loop je over vlonderpaden, trek je je aan trekpontjes naar de overkant en vind je na een duinpassage verkoeling op het strand.

Deze mooie gids kwam tot stand met hulp van het Waterschap Hollandse Delta. De wandelgids is voor €17,95 te koop bij de betere boekhandel en op de website van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig; 128 pagina’s, 21,0 x 12,6 cm (staand) ISBN: 978-90-76092-21-8.