25 november 2022, Sommelsdijk - Het laatste Repair Café van 2022 bij Goed voor Goed te Sommelsdijk wordt gehouden op aanstaande zaterdag 3 december. "In het afgelopen jaar hebben de vrijwilligers van het Repair Café zich met veel enthousiasme gestort op de meest uiteenlopende reparaties. Er werden in totaal 136 artikelen aangeleverd, waarvan er 62 gerepareerd zijn. U bent niet alleen gekomen met koffiezetapparaten, gereedschap en verlichting, maar ook zijn er broches en koekoeksklokken gebracht...." Lees meer >>

Vervolg

Organisatie: "U loopt er ook weer netjes bij want zomen zijn gestikt en broekzakken gerepareerd. En er zijn boormachines stoomstrijkijzers en muziekapparatuur gerepareerd. Ook zagen we een elektrische ramenwisser en een white noise machine, we wisten niet eens dat die bestonden. We gaan er graag mee aan de slag. Met een slagingspercentage van 46% zeggen wij dan ook: Weggooien? Mooi niet! De artikelen die niet konden worden gerepareerd, zijn veelal voor recycling ingeleverd zodat ook daar weer iets moois van kan worden gemaakt.

Als u nog dit jaar een bijdrage wilt leveren aan een wereld waarin minder weggegooid wordt, is zaterdag 3 december uw laatste kans. Misschien kunnen we u nog helpen aan licht en warmte in december. Komt u vooral langs, wellicht kunnen we iets voor u repareren. Ondertussen krijgt u van ons een lekker kopje koffie. Want gezelligheid? Ook daar houden we van. Trouwens, ook in 2023!

Voor reparaties aan computers, tablets en mobieltjes zijn wij niet ingericht. Daarvoor verwijzen we u graag naar de lokale ondernemers op dit gebied."

Het Repair Café kan altijd vrijwilligers gebruiken. Bent u handig of zou u onze bezoekers willen ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@repaircafego.nl of kom een kopje koffie drinken tijdens een bijeenkomst.

Reparaties zijn gratis, ze worden uitgevoerd door onze vrijwillige reparateurs samen met u. Nieuwe onderdelen komen voor uw eigen rekening. Uw vrijwillige bijdrage gebruiken we voor de vaste kosten van ons café. De artikelen graag schoon en droog aanbieden. De vrijwilligers zien u graag vanaf 10.00 uur bij Goed voor Goed, Gerard Walschapstraat 18 te Sommelsdijk. Houd er met uw planning rekening mee, dat er wel eens veel tijd gaat zitten in demontage en doormeten. Daarom kunnen wij ingewikkelde reparaties enkel aan het begin van de Repair-ochtend starten. Om 12.00 uur stoppen we met het aannemen van nieuwe reparaties.

Voor meer informatie zie www.repaircafe.org. U kunt ons vinden onder de naam Goeree-Overflakkee.