Dirksland - Op donderdag 8 december 2022 is er weer een Longpunt-bijeenkomst in Dirksland. Het thema van deze bijeenkomst is 'Train je longen met muziek'. Een brede titel die veel ruimte geeft voor interactie en discussie. Organisatie: "Daar het de laatste bijeenkomst van het jaar is, hopen we op een feestelijke afsluiting met een mondharmonicavoorstelling / workshop met de mogelijkheid om het zelf te proberen." Lees hieronder de Agenda voor het nieuwe jaar >>

Vervolg

De bijeenkomst begint om 14:00 uur tot 16:00 uur op donderdag 8 december bij Verenigingsgebouw Onder de Wiek te Dirksland onder het genot van een kopje koffie/thee.

"Wij hopen jullie daar graag weer te ontmoeten.

We gaan er van uit dat u bij verkoudheidsklachten thuisblijft of dat u vooraf een zelftest doet om zoveel mogelijk het risico op Coronabesmettingen te minimaliseren. Het dragen van een mondmasker is niet verplicht, maar voel u vrij om er een te dragen tijdens de longpuntbijeenkomst."

Agenda longpuntbijeenkomsten 2023

De longpuntbijeenkomsten worden georganiseerd in Verenigingsgebouw Onder de Wiek te Dirksland op een donderdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur.

AGENDA

9 februari

Thema: Zijn mijn klachten van het hart of van de longen? Door longarts Peter van Hal

25 mei

Thema: Ergotherapie met een stukje info over vermoeidheid. Door ergotherapeut Ellen van Rossum

14 september

Thema: Medicatie en praktische oefening met medicatie. Door Boudewijn van den Aarsen en Margriet Zaagman.

2 november

Thema: Allergieën / Adembenemende prikkels. Door een (nog niet bekende) allergoloog.