Goeree-Overflakkee - Sinds half oktober is de scheurkalender Scheuren door Goeree-Overflakkee in 19 winkels op het eiland te koop. De verkoop in de eerste weken mag als succesvol genoemd worden. Ook zijn er diverse ondernemers die dit unieke cadeau als Sint- of eindejaarsgeschenk gaan gebruiken. Deze nieuwe scheurkalender met een bonte verzameling aan tips, uitjes, feitjes en weetjes gaat de lezers in 2023 elke dag voorzien van iets leuks en interessants om af te scheuren. Lees meer >>

Lees meer >>

Sint- en Kerstperiode

De Sint- en Kerstperiode staat weer voor de deur. Helaas blijkt deze periode voor veel mensen een stressfestijn. Daarom deze eenvoudige tip: begin op tijd. Heerlijk als de cadeaus al klaar liggen en je niet op het laatste moment in de drukte op zoek moet. Houd het simpel: geef de unieke scheurkalender Scheuren door Goeree-Overflakkee want deze staat garant voor 365 dagen plezier en is voor jong en oud een heel geschikt cadeau.

Verkooppunten

De scheurkalender is bij de volgende verkooppunten te koop: Plus Slingerland in Middelharnis, Primera in Middelharnis, Boekhandel Dekker-Van Esbroek in Middelharnis, Boekhandel Van der Boom in Sommelsdijk, Streekmuseum GO Sommelsdijk, Leutug in Dirksland, Kapsalon La Belder in Dirksland, GO-Homestyle in Ooltgensplaat, Dagwinkel Herkingen, R&R Fashion Nieuwe-Tonge, Theetuin De ûûlestee Melissant, ‘t Tilseschuurtje Den Bommel, Bruna Ouddorp, Boekhandel Akershoek in Ouddorp, Bruna Oude-Tonge, Drogisterij van Loon Oude-Tonge, Plus Buning / Kiosk in Stellendam, Landwinkel Keizer in Stellendam, De Korenbloem in Goedereede. Prijs: 18,50 euro.

Recensie

De inhoud tovert een glimlach op je gezicht ** Het is elke dag een feestje om weer iets nieuws te ontdekken. De dag begint hierdoor heel vaak met een glimlach en veel positieve energie ** Voor het derde jaar op rij maken de dames van Scheuren Door weer een erg leuke kalender met leuke wetenswaardigheden. Het verrast je, inspireert je, kortom dit wil je graag hebben ** Wat is de kalender fijn. Elke dag scheuren en dan inspiratie opdoen. En wat helemaal zo leuk is, ik dacht mijn woonomgeving goed te kennen maar ik ontdek regelmatig nieuwe feitjes in de scheurkalender ** De scheurkalender 2023: leuk om zelf te hebben en zeker ook heel leuk om cadeau te geven ** De scheurkalender Scheuren Door is al 2 jaar een bestseller. Interessante, leuke en verrassende items zijn verzameld in deze unieke scheurkalender ** Een fraai product met aantrekkelijke cover en illustraties ** Niet te missen! Bijzonder leuk om kado te geven of te krijgen! ** De scheurkalender is leuk voor jezelf en/of om cadeau te doen ** Scheuren door Goeree-Overflakkee scheurkalender is erg populair dus wees er snel bij.