Middelharnis - Mantelzorgers van Goeree-Overflakkee worden uitgenodigd voor het mantelzorgcafé dat gehouden wordt op donderdag 24 november 2022 in het Diekhuus te Middelharnis. "Medewerkers van Stichting ZIJN hopen u te ontmoeten op deze middag, mede ter ondersteuning van uw taak als mantelzorger. Op deze middag gaat Carla Vermeulen iets vertellen over: Beter slapen doe je zo!" Lees meer >>

Beter slapen doe je zo!

Goed slapen is voor veel mensen heel belangrijk. Goed slapen is voor veel mensen heel belangrijk. Je wilt je overdag fit voelen en niet slaperig of uitgeblust. Bovendien is 's nachts wakker liggen niet prettig. Maar hoe doe je dat, goed slapen? Op deze bijeenkomst van het mantelzorg café gaan we het daar over hebben. Er wordt uitgelegd hoe slaap in elkaar zit en welke factoren een goede nachtrust beïnvloeden zowel positief als negatief. En wat je er eventueel zelf aan zou kunnen doen om beter te slapen. We zorgen voor voldoende interactie zodat het geen slaapverwekkende bijeenkomst wordt.

Medewerkers van Stichting ZIJN hopen u te ontmoeten op deze middag, mede ter ondersteuning van uw taak als mantelzorger. U bent allen van harte welkom in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Graag opgeven via de mail m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-483366, optie 2.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee.
Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij maandelijks het mantelzorgcafé.