Middelharnis - Niet alleen vanuit de regio Zuid-West Nederland is men bijzonder geïnteresseerd in het concept van de Beroepscampus. Afgelopen donderdag kwam een delegatie vanuit het noorden "onze" prachtige Beroepscampus aan de Langeweg in Sommelsdijk bekijken. Wethouders, ambtenaren en vertegenwoordigers van scholen en ondernemingen van de Waddeneilanden namen deel aan een rondleiding..." Lees meer >>

Vervolg

De aanwezigen kregen veel te horen over de opzet, de samenwerking met ondernemers en de manier waarop de Beroepscampus insteekt op de gelden van de Regiodeal.

Zeer geïnteresseerd waren de bezoekers in de wijze waarop de verbinding onderwijs, ondernemers en gemeente hier gestalte krijgt.

Wim Kuijper, docent teelt van MBO Lentiz, lichtte een mooi voorbeeld toe die deze verbinding laat zien, namelijk in het project Pallandtpolder.

De bezoekers waren bijzonder onder de indruk en staken dat niet onder stoelen of banken: “Wat een prachtige faciliteiten! en “Wat een mooie verbinding met ondernemers uit de regio laten jullie hier zien.”