November 2022, Goeree-Overflakkee - In de 7 vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta worden elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten georganiseerd. In de bibliotheken op ons eiland worden begin deze maand o.a. een peuterochtend, cursus 'Op maat naar school', een Taalcafé en een les Tai Chi georganiseerd. Lees meer >>

Taalcafé

In Bibliotheek Middelharnis is iedere donderdagochtend het Taalcafé van 10:00-11:30 uur. In het Taalcafé kun je gratis langskomen om beter Nederlands te leren spreken en begrijpen. Van tevoren aanmelden is niet nodig, je kunt zo binnen komen wandelen.

Cursus Opmaat naar school - 7 november
Tijdens de cursus Opmaat naar school leer je beter Nederlands spreken en begrijpen. De cursus bestaat uit 8 lessen waarbij je aan de slag gaat met spreken, luisteren en oefeningen op de computer.
Maandag 7 november, 09:30-10:30 uur of 11:00-12:30 uur, Bibliotheek Middelharnis,
Meld je gratis aan via 06 25 50 89 91 of bij de balie in de Bibliotheek

Peuterochtend -14, 16 en 17 november
Kom naar de Peuterochtend in Bibliotheek Ouddorp, Middelharnis of Oude-Tonge. De volgende editie wordt er voorgelezen aan kinderen uit het prentenboek ‘Muk’. Een leuk boekje over een dalmatiër pup die opzoek is naar meer stippen. Daarna zijn er enkele activiteiten zoals zingen, knutselen en een spelletje. De Peuterochtenden zijn van 9:30-11:00 uur te bezoeken op de volgende data:

  • Maandag 14 november, Bibliotheek Ouddorp
  • Woensdag 16 november. Bibliotheek Oude-Tonge
  • Donderdag 17 november, Bibliotheek Middelharnis

Tai Chi - 12 november

Tijdens de maand van Nederland Leest kun je werken aan vitaliteit in de bibliotheek. Kom in beweging met een les Tai Chi. Dit is een bewegingskunst die d.m.v. bewegen gespannen spieren en gewrichten losmaakt. Tai Chi is voor jong en oud.
Zaterdag 12 november, 11:00-12:00 uur, Bibliotheek Middelharnis, €7,50

Tekst bzhd.nl