Ouddorp - Op woensdagmiddag 26 oktober 2022 organiseert de 55+ club uit Ouddorp een presentiemiddag met als gast een spreker van Stichting Ambulancewens. "Deze stichting vervult al sinds 2007 wensen van patiënten die afhankelijk zijn van ambulancevervoer. Zo worden er voor mensen met een levensbedreigende ziekte en een korte levensverwachting ritten gemaakt naar bijvoorbeeld het strand of een concert, maar ook rijden ze voor een bezoek aan een naaste die ook niet meer mobiel is...." Lees meer >>

Vervolg

Vanzelfsprekend gebeurt dat alles onder begeleiding van professioneel ambulancepersoneel in een ambulance met een comfortabele brancard. De stichting is 7 dagen in de week bereikbaar voor wensen en zo vertrekt er regelmatig ook nog een ambulance voor een spoedwens. Dit alles om een klein deel van de ellende heel even opzij te zetten. Alle wensen worden gratis door de stichting uitgevoerd.

Tijdens de lezing wordt uitleg gegeven over de manier waarop de stichting is ontstaan en wat de diverse mogelijkheden zijn tijdens de laatste wens. De 55+ club nodigt u van harte uit voor deze bijeenkomst.

De middag start om 14:00 uur in ‘de Dorpstienden’ in Ouddorp en eindigt rond de klok van 16:00 uur.

Voor deze gelegenheid is de entree slechts €2,00, inclusief koffie/thee. Daarnaast zal een inzameling gehouden die volledig ten goede komt aan de Stichting Ambulancewens.