Melissant - Afgelopen zaterdag 24 september stond een deel van de Binnenweg in Melissant in het teken van een gezellige Burendag! "De weersvoorspellingen vooraf waren wisselend, dus werd er hard geduimd voor droog weer zonder al te veel wind. Voor de zekerheid werd toch een grote partytent opgebouwd daarin werden de tafels gedekt met rood-wit geblokte Oud Hollandse tafelkleedjes...." Lees meer en bekijk de foto's >>

Vervolg

Burendagcommissie: "De lekkere broodjes van plaatselijke bakker Van Harberden en consumpties van lokale supermarkt Coop Compact Neels, welke de Burendag een warm hart toe droeg, smaakten goed bij de aanwezige buren.

Na de brunch werden Oud Hollandse spelletjes gespeeld zoals sjoelen, blikgooien en Mikado. En we mochten het springkussen van Krieger & Witte gebruiken. Jong en oud heeft zich goed vermaakt en ook onderling is er gezellig gepraat onder het genot van een hapje en drankje.

Eind van de middag was de georganiseerde Burendag afgelopen, maar veel aanwezigen bleven nog gezellig hangen en werd er nog gezamenlijk gegeten. De nazomerzon sloot de leuke dag stralend af. Op naar de volgende Burendag!"