15 augustus 2022, Regio - Deze zomer reis je met de bus door Goeree-Overflakkee en Hoeksche Waard voor slechts de helft van de prijs. Een dagkaart is €9,- (i.p.v. €18,-) en een groepsticket kost €17,50 (i.p.v. €35,-). Kinderen tot 12 jaar reizen gratis met de bus in deze regio. De tickets koop je in de bus of online...de actie loopt t/m 4 september 2022. Lees meer >>

Vervolg

Met de tickets kun je onbeperkt reizen, van het historische Dordrecht tot aan de stranden en cafés in Renesse. De actie is geldig t/m 4 september 2022.

Kids gratis

Kinderen tot 12 jaar reizen gratis met de bus in Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Zo kun je met het hele gezin voordelig een dagje uit naar het strand in Renesse of Ouddorp. Met de tickets kun je in alle bussen van Connexxion reizen t/m 4 september.

Waterpret

Voor verkoeling tijdens de laatste warme zomerdagen in augustus reis je bijvoorbeeld naar recreatieoord Binnenmaas. Hier kun je met het hele gezin in het zwembad poedelen en van de hoge glijbanen glijden voor eindeloze waterpret (lijn 167). Of koop een groepsticket en maak er een stranddag van in Ouddorp, het mooiste stukje kust in de regio (lijn 104). Je kunt met de zomeractie ook naar de bruisende badplaats Renesse, waar je het strand kunt combineren met de vele goede cafés (lijn 104).

Cultuur snuiven

Bezoek het eeuwenoude Dordrecht en bewonder de net zo oude kunst in het Dordrechts Museum. Of ga langs de indrukwekkende Grote Kerk, een van de belangrijkste monumenten van de stad. Je kunt natuurlijk ook gewoon heerlijk door de straten slenteren waar je vanzelf de geschiedenis voelt ademen, bijvoorbeeld bij de Groothoofdspoort, een van de weinig overgebleven stadspoorten uit 1440 (lijn 166).

Actie

De tickets koop je in de bus of online op connexxion.nl/zomertourhwgo. In de bus kun je alleen met pinpas of creditcard betalen. De actie is geldig t/m 4 september.

Voor meer informatie:

Connexxion, Daphne Duller: Tel: 06 43 40 40 68.

E-mail: d.duller@connexxion.nl