Goeree-Overflakkee - Op de website GOvoorelkaar.nl vind je enthousiaste Flakkeese vrijwilligers en moedige hulpvragen samengebracht. Zo staat er hieronder weer een moedige hulpvraag, waarbij uw/jouw hulp gevraagd wordt. Op iGO.nl worden ook sommige vrijwilligers af en toe "in 't zunnetje" gezet. Mooie artikelen om het vrijwilligerswerk wat meer onder de aandacht te brengen op ons prachtige eiland. Lees bijvoorbeeld eens het verhaal van taalmaatjes Riemke en Albert. Lees de oproep hieronder en kijk of je ook zélf kunt bijdragen. Het motto van iGO.nl is al jaren: "Sámen maken we Goeree-Overflakkee!" Doen dus! >>

- OPROEP -

Vrijwilliger Zeehondenopvang Stellendam

Een parel op een toch al zo prachtig eiland! Zeehondenopvang A Seal in Stellendam ontvangt niet alleen eilandbewoners, het is ook een trekpleister voor toeristen uit de hele wereld. De opvang draait bijna volledig op vrijwilligers. Er is dan ook altijd behoefte aan extra mensen.

De technische dienst en de balie kunnen ondersteuning gebruiken en er is ook weer plek voor nieuwe zeehondenverzorgers. Dit laatste is (fysiek) een pittige vrijwilligersbaan waar dan ook een gedegen training aan vooraf gaat. Het bezoekerscentrum is een belangrijk onderdeel bij A Seal. Een leuke plek om als vrijwilliger aan de slag te gaan! Je vertelt onder meer over tentoonstellingen, acties, de zeehonden en als het druk is spring je bij aan de balie.

KLIK HIER voor de oproep Voorlichter Bezoekerscentrum - GOvoorelkaar.