29 juni 2022, Oude-Tonge - Afgelopen maandag 27 juni jl. reikte het GO College het diploma voor de mbo techniekopleiding uit, aan twee leerlingen: Sander Pieterse uit Oude-Tonge en Luc Mellissant uit Middelharnis. "We willen deze jongemannen dan ook graag in het zonnetje zetten. Zij behaalden hun diploma mbo techniek in het vakgebied elektrotechniek." Lees meer >>

Vervolg

En natuurlijk was deze dag ook speciaal voor GO-college. Alweer hadden we twee mensen die zélf hun leerweg bepaalden en die, in samenwerking met hun leerbedrijf, een mbo-diploma haalden.

Sander haalde zijn mbo 3 diploma en is 1e monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit bij Schipper Electrotechniek in Nieuwe Tonge.

Eerste monteur elektrotechnische systemen met mbo 3 op zak is Luc. Hij werkt bij Wetec in Stellendam.

Deze doeners hebben hiermee niet alleen een landelijk erkend diploma op zak. De bedrijven waar zij werken weten dat deze mensen goed onderwijs hebben gekregen, dat zij zelfstandig kunnen werken en in soft skills zijn onderwezen. Zo zijn ze nog beter in staat om op karwei of bij klanten thuis te communiceren, daarmee zijn ze ambassadeurs voor de bedrijven.

Beide geslaagden hebben aangegeven om bij GO-college verder te gaan met een MBO 4 opleiding. "Gefeliciteerd Sander en Luc!"

Voor mensen die graag willen werken op een hoger niveau, zijn wij de exclusieve opleider in techniek. Voor meer informatie over onze opleidingen, kijk op www.gocollege.nl