Goeree-Overflakkee - Heeft u een juridisch probleem en zou u hier graag advies over willen? Het recht is iets waar u (vaak zonder dat u dat weet) veel mee te maken hebt in het dagelijks leven. Zo kunt u zich afvragen of u zomaar mag worden ontslagen of wat uw rechten zijn als een product dat u heeft besteld beschadigd (of misschien wel helemaal niet) geleverd wordt. De medewerkers van Rechtswinkel Goeree-Overflakkee helpen u graag met juridische vragen of onduidelijkheden. Lees meer >>

Vervolg

Iedere vrijdagavond houdt de Rechtswinkel Goeree-Overflakkee een gratis inloopspreekuur van 19:30 tot 21:00 uur. Het spreekuur wordt elke week op één van onze drie locaties gehouden. De Rechtswinkel Goeree-Overflakkee heeft een locatie in Middelharnis, Oude-Tonge en Numansdorp. Hier bent u zonder afspraak van harte welkom met al uw juridische vragen.

Tijdens het inloopspreekuur zullen twee medewerkers van de Rechtswinkel Goeree-Overflakkee u te woord staan, waarna zij een gratis juridisch advies voor u schrijven die u binnen twee weken per e-mail of, indien gewenst, per post zult ontvangen. Op onze website: rechtswinkelgo.nl/spreekuren kunt u een rooster vinden met een overzicht wanneer en op welke locatie er een spreekuur wordt gehouden.

De Rechtswinkel Goeree-Overflakkee is een stichting die bestaat uit rechtenstudenten. Zij doen dit op vrijwillige basis en passen op deze manier de geleerde theorie in de praktijk toe. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de website of volg Rechtswinkel Goeree-Overflakkee op Facebook, Instagram en LinkedIn. Iedere maand wordt op de website een blog geplaatst over een juridisch onderwerp. Deze wordt via de social media gedeeld.

Ook is de Rechtswinkel Goeree-Overflakkee op zoek naar nieuwe medewerkers die het team willen komen versterken. Ambitieuze universitaire rechtenstudenten die het eerste jaar van de bachelor (bijna) hebben afgerond en graag juridische ervaring willen opdoen, kunnen een e-mail sturen naar: info@rechtswinkelgo.nl.