Sommelsdijk - Elke eerste zaterdag van de maand komen de vrijwilligers van het Repair Café bij elkaar, om samen met u uw kapotte artikelen te repareren. Aanstaande zaterdag 4 juni 2022 is het weer zover. "U kunt dan komen met uw koffiezetapparaat of stofzuiger, maar ook met andere artikelen. De vrijwilligers zien u graag vanaf 10:00 uur bij Goed voor Goed, aan de Gerard Walschapstraat 18 te Sommelsdijk. Aanname reparaties tot 12:00 uur." Lees meer >>

Vervolg

Vorige maand zijn de vrijwilligers aan de slag gegaan met een koekoeksklok en een bureaustoel. Een kapotte diaprojector laat nu weer mooie beelden zien. Een jas kan nu weer gedragen worden. En ook draaiden de vrijwilligers hun hand niet om, voor het solderen van een slotje aan een broche. Het is altijd weer een verrassing met wat voor artikelen ze aan de slag kunnen gaan. Twijfelt u of een artikel gerepareerd kan worden? Kom gewoon langs, dan kijken de vrijwilligers wat mogelijk is.

Reparaties zijn gratis, een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd maar is zeker niet verplicht.

De artikelen graag schoon en droog aanbieden.

De vrijwilligers zien u graag vanaf 10.00 uur bij Goed voor Goed, Gerard Walschapstraat 18 te Sommelsdijk. Aanname reparaties tot 12.00 uur.