2 mei 2022, Middelharnis - Op woensdagavond 20 april overhandigde Petra Wevers van KrachtigBuiten aan Mathy Baaijens van de gemeente Goeree-Overflakkee een kinderfiets, fietsreparatieset en fietspomp voor de opvanglocatie van Oekraïners in de Geldershof in Dirksland. "Ook bij de opvang voor Oekraïners in Oude-Tonge werd er een fietsreparatieset en fietspomp overhandigd..." Lees meer >>

Vervolg

Petra Wevers overhandigde dit namens Waterpoort werkt, een samenwerkingsverband van zes gemeenten waaronder gemeente GoereeOverflakkee. Voor de feestelijke lancering van zes nieuwe fietsroutes binnen het gebied van de Waterpoort, mocht Petra een mooie cheque ter waarde van €1000,00 in ontvangst nemen. Voor Petra Wevers is fietsen het gevoel van vrijheid en dat wil zij ook meegeven aan Oekraïense vluchtelingen.

Van de €1000,00 zijn er fietsen en reparatiesets voor de opvanglocaties van Oekraïense vluchtelingen geregeld en verdeeld over zes gemeentes. Hiervan werd er een fietsreparatieset en fietspomp overhandigd aan twee vrijwilligers van de opvang voor Oekraïners in Oude-Tonge. Zowel in Oude-Tonge als bij de Geldershof in Dirksland waren ze erg blij met de donatie.