Goeree-Overflakkee - Uw en jouw lokale nieuwszender RTV Slogo heeft een vaste 2-wekelijks programmering met nieuwe programma’s De nieuwe items voor week 12 leest u hieronder >>

  • Politieke Achtergronden – Verkiezingen Deel 14 – Uitslagen: Op woensdag 16 maart 2022 vonden de verkiezingen plaats van de leden van de gemeenteraad voor Goeree-Overflakkee. In een speciale live uitzending vanuit het Prieel in Middelharnis waar de uitslagen binnen kwamen van de Gemeenteraadsverkiezingen op Goeree-Overflakkee. Tevens was er een debat tussen de winnaars en verliezers, muziek, tussenstanden en spannende discussies over de toekomst van het eiland.
  • ‘t Eiland Actueel - Maaltijdpakketten voor gestrande Oekraïnse vrachtwagenchauffeurs: Van de circa 10 duizende Oekraïnse chauffeurs die in Nederland rijden staat het grootste deel inmiddels stil langs de weg. Ze kunnen of willen niet terug naar hun thuisland, waar een oorlog woedt. Door de oorlog zijn hun bankrekeningen bevroren. Nu krijgen de mannen hulp van voormalig vrachtwagenchauffeur Niels IJzerman uit Oude-Tonge, die maaltijd- en hygiëne pakketten uitdeelt aan de chauffeurs.
  • Streek documentaire – Fort Prins Frederik – Deel 1: Rijksmonument Fort Prins Frederik in Ooltgensplaat is één van de belangrijkste historische boegbeelden van het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. De gemeente Goeree-Overflakkee kreeg in 2018 het fort in handen en geeft dit belangrijke stuk historie weer de aandacht en liefde die het verdient. Het verhaal van het fort verdient het om verteld én beleefd te worden, zonder de rijkdom van het groen, de rust én de recreatieve waarde uit het oog te verliezen. Tijd voor een nieuwe bladzijde in het omvangrijke verhaal!
  • Blik op Goeree Overflakkee – deel 89: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort:

Ziggo digitaal: Kanaal 43, KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen:

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo