Goeree-Overflakkee – In de zeven vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in de regio Goeree-Overflakkee worden elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten georganiseerd. Zo staan er weer een 'Biebfilm' en twee nieuwe cursussen voor je klaar. Lees hieronder meer >>

Cursus Klik & Tik tablet
Ken jij iemand of wil jij zelf graag meer doen met de tablet, maar weet je niet zo goed hoe het werkt? Dan is de beginnerscursus Klik & Tik op de tablet wellicht iets voor jou. Tijdens deze cursus leer je op je eigen tablet, in je eigen tempo, met de tablet werken. Van wifi instellen tot een internetpagina bezoeken en van foto's maken tot een spelletje spelen op de tablet. Je tablet heeft straks geen geheimen meer voor je! De cursus bestaat uit vijf lessen en start op vrijdag 1 april van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Middelharnis. Deelname aan de cursus is gratis, maar meld je wel van te voren aan door een e-mail te sturen naar digitaalhuis- go@bzhd.nl of telefonisch via 06 25 50 89 91. Het is ook mogelijk om je aan te melden bij de balie in de bibliotheek.

Biebfilm The Father
Op woensdag 6 april om 20.00 uur draait de film ‘The Father’ in Strandtheater Houtenkaap in Ouddorp. The Father is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs, The Two Popes) laat je geen moment los. Toegang tot de film is € 5,- voor leden en € 7,50 voor niet-leden.

Cursus Digisterker
Leer in vier lessen om te gaan met de digitale overheid. In deze cursus leer je werken op websites waar je moet inloggen met jouw DigiD onder leiding van twee docenten. Deelnemers nemen hun eigen laptop of tablet mee. Deze cursus start op maandag 11 april van 13.30 tot 15.30 uur in Cultureel Centrum De Man in Oostvoorne. De cursus is gratis, maar zorg wel dat je van te voren bent aangemeld via de website.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van de bibliotheek www.bzhd.nl of bij de balie in één van de 7 vestigingen.