Regio - In de 7 vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in de regio Goeree-Overflakkee, worden elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten georganiseerd. "Lees hieronder meer over bijvoorbeeld een gezellige peuterochtend in Ouddorp, Oude-Tonge en Middelharnis. Maar ook over een Workshop Whatsapp of - Tickets bestellen." Lees meer >>

Vervolg

Peuterochtend
Een gezellige ochtend voor de kleintjes tussen de 2,5 en 4 jaar! Er wordt voorgelezen uit “Vos gaat een stukje rijden” van schrijfster Susanne Strasser. Schuif je gezellig aan? De peuterochtenden worden van 9.30 tot 11.00 uur georganiseerd in Bibliotheek Middelharnis op 14 maart, Bibliotheek Oude-Tonge op 16 maart en Bibliotheek Ouddorp op 17 maart. Dit is een gratis activiteit maar kinderen moeten wel aangemeld worden. Ouders hoeven zich niet aan te melden maar per kind is er maximaal 1 ouder/verzorger toegestaan.

Workshop Whatsapp
De workshop is een vervolg op de eerste WhatsApp bijeenkomst. Tijdens deze workshop leer je nóg meer handige functies in WhatsApp te gebruiken. Zo gaan we o.a. aan de slag met contacten toevoegen, je locatie delen, een achtergrondfoto invoegen en het menu te gebruiken. Na deze workshop kent Whatsapp geen geheimen meer voor jou! Tijdens deze workshop ga je direct aan de slag dus het meenemen van je telefoon is verplicht. Maandag 21 maart van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Middelharnis. Deze workshop is gratis maar meld je wel van te voren aan door een e-mail te sturen naar digitaalhuis-go@bzhd.nl of telefonisch via 06 25 50 89 91.

Workshop tickets bestellen
Op steeds meer plekken moet je online een plekje reserveren of van te voren een kaartje kopen. Tijdens deze workshop leer je hoe dat moet en wat je ervoor nodig hebt. Maandag 28 maart van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Middelharnis. Deelname aan de cursus is gratis maar meld je wel van te voren aan door een e-mail te sturen naar digitaalhuis-go@bzhd.nl of telefonisch via 06 25 50 89 91.

Vervolgcursus Klik & Tik laptop
Deze verdiepingscursus is er voor iedereen die al overweg kan met de laptop maar meer wil weten over het gebruik ervan. De cursus sluit goed aan op de basiscursus Klik & Tik. Tijdens de cursus leer je beter omgaan met de laptop. Je leert meer over het gebruik van het toetsenbord en gaat aan het werk in het computerprogramma Word. Ook wordt er meer uitgelegd over het overzetten en ordenen van foto’s op de laptop. Je kunt je eigen laptop meenemen, maar er zijn ook laptops in de bibliotheek aanwezig. Cursusdata: donderdag 31 maart en 7, 14 en 21 april van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Middelharnis. Deelname aan de cursus is gratis maar meld je wel van te voren aan door een e-mail te sturen naar digitaalhuis-go@bzhd.nl of telefonisch via 06 25 50 89 91.

Cursus Klik & Tik tablet
Tijdens deze beginnerscursus leer je op je eigen tablet, in je eigen tempo, met de tablet werken. Van wifi instellen tot een internetpagina bezoeken en van foto's maken tot een spelletje spelen op de tablet. Cursusdata: vrijdag 1, 8, 15, 22 en 29 april van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Middelharnis. Deelname aan de cursus is gratis maar meld je wel van te voren aan door een e-mail te sturen naar digitaalhuis-go@bzhd.nl of telefonisch via 06 25 50 89 91.

Aanmelden kan via bzhd.nl of bij de balie in één van de 7 vestigingen.