Goeree-Overflakkee - YFC, Youth for Christ heeft een hart voor de jongeren van Goeree-Overflakkee! Ze blikken terug: "2021, een jaar waarin veel mooie dingen zijn gebeurd... Alle dank aan onze God. Zo is de bus helemaal bestickerd en betimmerd en kunnen we nu elke week op pad om jongeren op te zoeken. We hebben al tientallen jongeren bereikt en dit groeit alleen maar. De bekendheid van de bus wordt steeds groter! Ook hebben we veel vrijwilligers en chauffeurs aan ons team mogen toevoegen!" Lees hieronder verder.

Vervolg

YFC heeft veel vrijwilligers en chauffeurs aan hun team mogen toevoegen: De stuurgroep bestaat nu uit 5 personen, we hebben 5 vrijwilligers in Dirksland, we hebben 4 vrijwilligers in Stellendam en we hebben 16 chauffeurs!

Vergunningen rond!

We hebben vergunningen gekregen om in Dirksland, Stellendam en Middelharnis te gaan staan met de bus. Dus we staan dinsdagavond in Dirksland en donderdagavond in Stellendam.

Ook ontstaat er steeds meer samenwerking tussen Youth for Christ, andere organisaties en de gemeente. Zo werken we nu samen met Stichting Zijn, Stichting Ontmoeting en gemeente Goeree-Overflakkee.

Plannen voor het nieuwe jaar

Wat is Youth For Christ GO van plan in 2022? Dit willen wij u ook graag vertellen.

In 2022 hebben wij de volgende doelstellingen:

  • In 5 dorpen aanwezig op Goeree-Overflakkee

  • In deze 5 dorpen voldoende vrijwilligers

  • Samenwerking met 5 kerken

  • Uitbreiding contracturen met 16 uur.

  • Samenwerkingen met organisaties optimaliseren

  • Continuïteit inkomsten

  • Verder professionaliseren als YFC GO

Om ook weer in 2022 aan de slag te gaan hebben we de hulp van God nodig. Zonder Hem zal dit niet lukken. Daarom willen wij u vragen om het werk van Youth for Christ Goeree-Overflakkee mee te nemen in gebed.

Blijf op de hoogte van YFC en abonneer je HIER op de nieuwsbrief of doneer!

(Missie YFC) Gedreven door Gods liefde, zoeken we jongeren op, helpen hen groeien en bieden hen hoop