Ouddorp - Traditiegetrouw organiseert de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp ook dit jaar op 24 december 2021 een Kerstnachtdienst met kaarslicht. "Ontsteekt u thuis het licht met ons? De Kerstnachtdiensten zijn ooit ontstaan toen er op ons eiland nog geen Kerstnachtdiensten werden gehouden. De Doopsgezinde Gemeente begon hiermee en wilde met deze Kerstnachtdiensten voor iedereen een deur open zetten. Centraal stond natuurlijk het geboorte verhaal van Jezus. Jarenlang hebben wij door twee Kerstnachtdiensten aan veel mensen het blijde Kerstevangelie mogen vertellen. Sinds 2019 houden wij één Kerstnachtdienst. Het Kerstthema is dit jaar: “In een ander Licht” en we gaan ermee online!" Lees meer >>

Zoals u misschien wel weet ontsteken we met elkaar de kaarsjes tijdens de Kerstnachtdiensten en geven we het licht aan elkaar door. Helaas is dit door de maatregelen rondom het coronavirus niet mogelijk en is de Kerstnachtdienst niet fysiek bij te wonen. Wat wel mogelijk is, is bij u thuis de Kerstnachtdienst online mee te beleven. Zet thuis een kaars klaar om aan te steken en leg ook een kaart klaar.

Op 24 december om 20:00 uur gaan we live via ons YouTube kanaal; Doopsgezinde Gemeente Ouddorp, en via de radio van RTV Slogo (105.6 FM /Kabel 105.9 FM).

Ontsteekt u thuis het licht met ons? En denk alvast na over hoe u het licht door zou kunnen geven...

De overige kerkdiensten rondom Kerst en Oud en Nieuw kunt u vinden op onze website: doopsgezindouddorp.nl. Hier vindt u de weekbrieven met de liturgie, mededelingen en de laatste info qua maatregelen rondom corona.

Tekst Doopsgezinde Gemeente Ouddorp