Middelharnis - "Teveel stress is een probleem van deze tijd, waar veel mensen last van hebben. In de groepscursus 'Minder stress' leert u in drie bijeenkomsten hoe u de stress in uw leven kunt verminderen. Deelnemers leren situaties die stress veroorzaken te onderkennen en er anders mee om te gaan. Ontspanning en gedachten over stress uitdagen zijn onderdeel van deze cursus." Lees hieronder verder.

Vervolg

Ervaart u stress en wilt u daar iets aan doen, dan is deze cursus misschien iets voor u. Stichting ZIJN biedt hem aan op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in het Wijkcentrum, Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten van elk 2 uur en een kennismakingsgesprek. De eerste les is op dinsdag 11 januari.

Druk druk druk

Er wordt gebruik gemaakt van het boek "Druk, Druk, Druk" van Carry Petri en Jolanda Bouman. In dit boek staan vele voorbeelden, toelichtingen en oefeningen om stress in het dagelijks leven te verminderen. U ontvangt tijdens de cursus die ontwikkeld is door het Trimbos instituut, ook werkbladen met oefeningen voor thuis.

Kosten

De kosten zijn €25,00, dit is inclusief cursus materiaal en het boek “Druk, Druk, Druk”, over vitaliteit en stressbestendigheid; Carry Petri en Jolanda Bouman: Uitgeverij Thema Optioneel is de aanschaf van de CD met ontspanningsoefeningen ‘Op adem komen’ van Rixt Kuiper van Uitgeverij Thema €8,50.

Aanmelden

Heeft u interesse neemt u dan contact op met Stichting ZIJN telefoon: 0187483366 optie 2 of stuur een mail naar c.vermeulen@zijngo.nl