13 december 2021, Ouddorp - In de afgelopen weken konden kinderen in Ouddorp Centrum mee doen aan De Jacht op het strooigoed, een leuke speurtocht langs de etalages van de ondernemers, en aan een kleurwedstrijd. "Beide acties waren een groot succes! Ondanks de vele regen van de afgelopen tijd, wisten meer dan 300 kinderen een chocoladeletter te bemachtigen door de speurtocht volledige af te ronden." Lees hieronder meer >>>

Ook de doos met ingeleverde kleurplaten puilde uit. Het was dus erg moeilijk om de winnaars te kiezen, maar het is toch gelukt. Uit alle ingeleverde formulieren en kleurplaten hebben we zes hoofdprijswinnaars gekozen. Zij ontvangen een heerlijk snoeppakket, gesponsord door Jumbo Ouddorp en een cadeaubon t.w.v. €25,- (gesponsord door BIZ Ouddorp Centrum) te besteden bij alle ondernemers in Ouddorp Centrum, Plein 215 en de Vrienden van de BIZ.
Maar omdat er zoveel kinderen meegedaan hebben, heeft de organisatie besloten om nog eens 20 prijswinnaars te trekken voor een extra prijs. Zij verdienen een chocoladeletterpakket met maar liefst vijf chocoladeletters!

De hoofdprijswinnaars van de speurtocht zijn geworden: Milou ’t Mannetje (8), Florencia Mantiel (2) en Kai Roest (4). De extra prijzen gaan naar: Owen Grootenboer, Fenna Sperling, Daan Grinwis, Julie Hoek, Sterre de Haan, Loïs van Oostenbrugge, Sophie Moerkerk, Douwe Vlietland, Rubben Klepper en Nola van der Spaan.
De hoofdprijswinnaars van de kleurwedstrijd zijn: Puck de Jager (3), Eva van Damme (5) en Louise Orgers (10). De extra prijzen gaan naar Noa van Dam, Aimée en Annemieke, Sara van der Bok, Jelte Hoek, Ralph van der Linde, Noa van der Kieft, Nova van Duren, Isabel Moerkerk, Yara Oosters en Nathan Tanis.

En dan was er ook nog een extra prijsje te verdienen. In één van de etalages kon je namelijk op zoek naar chocoladeletters, daarmee kon je een woord vormen. Het goede antwoord moest Snoep zijn!
De winnaars van het snoeppakket zijn broer en zus Milan (9) en Tess (7) Tanis geworden, samen delen en genieten!
Wie hun prijs nog niet hebben opgehaald, kunnen contact opnemen met Ouddorp Centrum via communicatie@ouddorpcentrum.nl

De ondernemers van Ouddorp Centrum feliciteren de kinderen met hun gewonnen prijzen. De speurtocht en kleurwedstrijd werd aangeboden door alle ondernemers in Ouddorp Centrum, Plein 215 en Vrienden van de BIZ en mede mogelijk gemaakt door alle sponsors en door de deelnemende ondernemers.