Dirksland - Vanaf de dag dat Sinterklaas zijn intrek deed in Nederland organiseerde jeugdactiviteiten SVIK en vele plaatselijke ondernemers, een Sinterklaas-cadeautjes speurtocht. Voor groot en kleine kinderen wordt het speuren met hier en daar een surprise.
"Wie had ooit gedacht dat een leuk idee uit zou groeien tot een grote dorps-samenwerking? Van tevoren werd het wel gehoopt bij de SVIK!" Lees meer >>

Vervolg

Na een paar belletjes en berichtjes over een te organiseren speurtocht boden een groot aantal Dirkslandse ondernemers aan om hun etalage beschikbaar te stellen. Zelf breidde sommige ondernemers de speurtocht uit met een extra kleinigheidje voor alle deelnemende kinderen. Denk hier aan iets lekkers, als een ijsje of heerlijke mandarijn.
Op 3 verschillende manieren kon er gespeurd worden naar ingepakte cadeautjes in de etalages van winkels en kinderdagverblijven in Dirksland. Voor de allerkleinsten was er een bingo. De kinderen van de groepen 4,5 en 6 moesten een gedicht afmaken met de gevonden cadeautjes en de alleroudste moesten zelf een gedicht maken met de gevonden cadeautjes. In alle leeftijdscategorieën konden de kinderen een leuke prijs winnen, beschikbaar gesteld door Expert vd Groef. De winnaars zijn ondertussen op de hoogte gebracht.
De SVIK wil de deelnemende ondernemers, namens de Dirkslandse kinderen bedanken voor hun deelname!