Regio - De VoorleesExpress op Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee zoekt nieuwe vrijwilligers. "Lijkt het jou leuk om de taalontwikkeling van kinderen te stimuleren en hun ouders handvatten te geven om voor te lezen aan hun kinderen? Word dan voorleesvrijwilliger en geef kinderen met een taalachterstand extra aandacht!" Lees hieronder meer.

Vervolg

Je leest 20 weken lang op een vast moment in de week voor bij een gezin thuis. Zo krijgen kinderen met een taalachterstand extra aandacht. Of misschien ben je goed in organiseren, coachen en begeleiden en wil je zo je steentje bijdragen? Dan is de vrijwilligersfunctie voor Voorleescoördinator iets voor jou. Als coördinator begeleid je tijdens een voorleesseizoen maximaal vijf gezinnen en voorlezers. Samen zorg je ervoor dat na 20 weken ouders zelf in staat zijn om kinderen meer te stimuleren in taal.

Meer informatie

Wil je meer weten of je aanmelden als vrijwilliger? Ga naar voorleesexpress.nl of neem contact op met Irene Naaktgeboren via 06-25118302 of irene@lezenenleren.nl.