Middelharnis - Het kennis- en ontmoetingscafé voor (groot-/pleeg-)ouders en professionals GEZIeN GO organiseert voor de tweede keer op 4 november aanstaande een bijeenkomst. "Wij, Brigitte van Egmond en Diana Kievit, presenteren in samenwerking met Nathalie Looij (jeugd- en gezinscoach), op een interactieve manier, het altijd boeiende thema: '(pre)Puberbrein ...alles wat je wilt en moet weten!'." Lees hieronder meer.

Vervolg

Brigitte van Egmond en Diana Kievit, presenteren in samenwerking met Nathalie Looij (jeugd- en gezinscoach), op een interactieve manier, het altijd boeiende thema: (pre)Puberbrein ...alles wat je wilt en moet weten! "We ontmoeten elkaar op donderdag 4 november 2021 in het Diekhuus aan het Beneden Zandpad 7 in Middelharnis.

Wist je dat de pre-puberteit al start als een kind rond de 10 jaar oud is en dat het puberbrein pas is uitgegroeid als een jongere de leeftijd van 25 jaar bereikt? Waarom is opvoeden van een puber vaak zo lastig? Waarom doet je puber zoals hij/zij doet? Daar valt genoeg over te vertellen!

Wil je graag een avond bijwonen, kennis opdoen, praten over je (pre)puber, tips ophalen en die oh zo belangrijke ervaringen delen? Of gewoon een gezellig avondje voor jezelf, genieten met gelijkgestemden? Meld je dan aan!"

Aanmelden

Een email naar cafegeziengo@gmail.com volstaat om je aan te melden. Ook te vinden op Facebook en Instagram: @cafegeziengo.

"Tot 4 november!"